hanya menyampaikan.....

“Hendaklah orang-orang yang mendengar ucapanku, menyampaikan pula kepada orang lain. Semoga yang terakhir lebih memahami kata-kataku dari mereka yang terus mendengar dariku. Saksikanlah ya Allah, bahawasanya telah aku sampaikan risalah-Mu kepada hamba hamba-Mu.”

(Diriwayatkan oleh Imam Muslim daripada Jabir (2/240), Sunan Abu Daud 1825 dan disampaikan oleh Rasulullah Sallahualaihi wasallam dalam sabda baginda di dalam khutbah hajjatul wada’, di Lembah Uraynah, Bukit Arafah)

Thursday, 7 March 2013

sanah helwa 8 march.

assalamualaikum warahmatullah. its your birthday again. another year plus on your age. another year near to your day of seeing Him. Allahuakbar! semoga Dia panjangkan umur, murahkan rezeki, sehatkan awak dari apepun penyakit, membantu awak menjadi anak yg solehah in sha'a Allah. pertama-tama sekali ana nk mintak maaf sbb takde cake untuk kamu. hee. tak juga meriah macam cara awak sambut advance birthday saya. tiada fireworks. tapi jauh dari sudut pandangan, distance, dan hati siapa yang tahu kan? semoga awak sentiasa dibawah rahmat Allah SWT. may Allah always protect you from the things that He dislike. apa-apa pun sentiasa ceria dan bersyukur masih diberi izin Allah untuk menghirup udaraNya. :') im sorry cant think or write more to you, since im not feeling that well. just wanna share this songs which keep playing on my mind today.

kalau boleh tiap hari nak ingatkan awak about this:no comment:


no comment:


in sha'a Allah.

p/s: check you twitter's DM. warning! sediakan baldi untuk muntah ^_^ assalamualaikum wbt.

No comments: